zondag 10 maart 2019

Welcome Babyboy!

Hallo allemaal,

Mijn favoriete kaartjes om te maken zijn toch echt babykaartjes, zeker met dit prachtige vintage babypapier van Noor!Design met bijpassende plaatjes en labelvellen.


Ik heb een cardshape van Dutch Doobadoo gebruikt. De basis kraft cardstock, en alle randjes van de papiertjes een bruin randje gegeven met distress inkt.


Ik heb weer eens een gouwe ouwe blauwe stans van Noor!Design gebruikt, die blijft toch echt geweldig mooi.


Achter het prachtige plaatje heb ik 2 Bingo-kaartjes uit de labelset gestoken.

De schattige kleine bloemetjes zijn uit het setje Little Happiness, Flowers. Deze heb ik in 1x uit blauw designpapier gestanst, bruin randje gegeven mjet distress inkt en met de opboltool bewerkt.


De banner komt ook uit de bijpassende labelset, net als de tag op de voorkant van de kaart waar ik nog een lintje, parelkettinkje en touwtje op heb verwerkt.


Deze kaart heeft nog geen bestemming maar als dat zo is zal ik hem nog personaliseren met de naam van de baby of geboortedatum.

Ben benieuwd hoe jullie deze schattige kaart vinden? 
Fijne dag allemaal!!!5 reacties:

 1. Prachtige babykaart!
  Mooi model.
  Lieve groetjes Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

   Verwijderen
 2. Ik waardeer echt wat Dr Adeleke deed voor mij door me te helpen om mijn minnaar terug te krijgen, heb ik zo veel gelezen over Dr Adeleke voordat ik contact met hem via deze gegevens: aoba5019@gmail.com of bel / whatsapp +27740386124, En ik was geschokt toen Dr Adeleke vertelde me dat ik moet mijn geest te ontspannen dat mijn minnaar terug zal lopen naar mij nadat ik de items ter waarde van 340 euro, leerde ik hij was een grapje, maar na enkele uren dat Dr Adeleke schreef me en vertelde me dat hij klaar is casting de spreuk op mijn minnaar kreeg ik een telefoontje van mijn minnaar huilen en pleiten om met mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben Kevin, ik waardeer echt wat Dr Adeleke deed voor mij door me te helpen om mijn geliefde terug te krijgen, heb ik zo veel gelezen over Dr Adeleke voordat ik contact met hem via deze gegevens: aoba5019@gmail.com of bel / whatsapp +27740386124, En ik was geschokt toen Dr Adeleke vertelde me dat ik moet mijn geest te ontspannen dat mijn minnaar terug zal lopen naar mij nadat ik de items ter waarde van 340 euro, leerde ik hij was een grapje, maar na enkele uren dat Dr Adeleke schreef me en vertelde me dat hij klaar is casting de betovering op mijn minnaar kreeg ik een telefoontje van mijn minnaar huilen en pleiten om met mij voor altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echtscheiding en echtelijke doorbraak om uw huwelijk / relatie te redden van breakup en echtscheiding? u contact opnemen met Dr. Adeleke Via E-mail aoba5019@gmail.com Of bel hem direct of WhatsApp Op +27740386124. Hij heeft me geholpen en ik weet zeker dat hij je kan helpen.

  BeantwoordenVerwijderen