zondag 14 april 2019

Babykaart Boy met Label

 Hallo blogvolgers,

Vandaag weer een babykaartje voor een pasgeboren jongetje.
Ik ben gek op babykaartjes maken. Met het mooie vintage babyboy papier met bijpassende labelvellen is dat een fluitje van een cent. De kaartvorm is een mal van Dutch Doobadoo, basis van kraft cardstock.
De bloemetjes heb ik uitgestanst uit het dessinpapier.


Ook heb ik uit onderstaande This is Kit de label en tickets gestanst.
Vlindertjes ook uit kraft cardstock.


Ik hoop dat ik jullie weer heb geinspireerd met mijn babykaartje.
Wens jullie nog een fijne dag verder.
6 reacties:

 1. Wauw!!! Dit ziet er waanzinnig goed uit. Prachtige details, en super verzorgd Kei leuk gemaakt.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

   Verwijderen
 2. Wow, wat een supergaaf model kaart. En hoe je er ook vorm aan hebt gegeven, echt schitterend!
  Groetjes Gerlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik waardeer echt wat Dr Adeleke deed voor mij door me te helpen om mijn minnaar terug te krijgen, heb ik zo veel gelezen over Dr Adeleke voordat ik contact met hem via deze gegevens: aoba5019@gmail.com of bel / whatsapp +27740386124, En ik was geschokt toen Dr Adeleke vertelde me dat ik moet mijn geest te ontspannen dat mijn minnaar terug zal lopen naar mij nadat ik de items ter waarde van 340 euro, leerde ik hij was een grapje, maar na enkele uren dat Dr Adeleke schreef me en vertelde me dat hij klaar is casting de betovering op mijn minnaar kreeg ik een telefoontje van mijn minnaar en ze huilen en pleiten om met mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echtscheiding en echtelijke doorbraak om uw huwelijk / relatie te redden van breakup en echtscheiding? u contact opnemen met Dr. Adeleke Via E-mail aoba5019@gmail.com Of bel hem direct of WhatsApp Op +27740386124. Hij heeft me geholpen en ik weet zeker dat hij je kan helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

  BeantwoordenVerwijderen