zondag 5 mei 2019

Mini albumpje van kraft envelopjes

Hallo allemaal,

Ik ben gek van albumpjes maken, deze heb ik gemaakt om een paar dierentuin foto's in te doen.
De basis is gemaakt van 2 kraftenvelopjes van 12x12 en 2 dubbele kraftkaartjes van 11x11 cm.


Ik heb gebruik gemaakt van de papierset "At the Zoo" met bijpassende labelvellen.
Superhandig als je een albumpje of kaart wil maken aangezien en bijpassende plaatjes, tekstjes, labels, tags etc in deze set zitten.
Op de voorkant heb ik een plaatje gebruikt van een olifant en daarbij de mooie sierlijke ronde blauwe stans van Noor!Design gebruikt. 


Ook heb ik een banner uit de set gebruikt, deze heb ik uitgestanst met 1 van de stansjes uit de geweldige set Labels & Tags.Aan de binnenkant van het boekje heb ik het tot nu toe neutraal gehouden omdat ik er binnenkort pas foto's in ga doen. Wel heb ik nog extra ruimte voor foto's gecreƫerd door een mapje en flapje toe te voegen.


Alles eerst gemat met wit cardstock en daarna het dessinpapier erop.


Verder heb ik het boekje met mooi lint afgewerkt zodat je hem leuk kan dichtbinden als een echt albumpje. Ook heb ik metalen hoekjes gebruikt zodat het mooier blijft.

Ik ga deze vullen met foto's van mijn neefje en nichtje met opa en oma in de dierentuin.

Heel veel liefs en....6 reacties:

 1. Wat een gaaf albumpje heb je gemaakt Katja...zeker leuk om daar je dierenfoto's in te bewaren...Keileuk!!!

  lieve groetjes
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

   Verwijderen
 2. WOW, wat een prachtig album!!
  Supergaaf!
  Groetjes Gerlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik waardeer echt wat Dr Adeleke deed voor mij door me te helpen om mijn minnaar terug te krijgen, heb ik zo veel gelezen over Dr Adeleke voordat ik contact met hem via deze gegevens: aoba5019@gmail.com of bel / whatsapp +27740386124, En ik was geschokt toen Dr Adeleke vertelde me dat ik moet mijn geest te ontspannen dat mijn minnaar terug zal lopen naar mij nadat ik de items ter waarde van 340 euro, leerde ik hij was een grapje, maar na enkele uren dat Dr Adeleke schreef me en vertelde me dat hij klaar is casting de betovering op mijn minnaar kreeg ik een telefoontje van mijn minnaar en ze huilen en pleiten om met mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echtscheiding en echtelijke doorbraak om uw huwelijk / relatie te redden van breakup en echtscheiding? u contact opnemen met Dr. Adeleke Via E-mail aoba5019@gmail.com Of bel hem direct of WhatsApp Op +27740386124. Hij heeft me geholpen en ik weet zeker dat hij je kan helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

  BeantwoordenVerwijderen