zondag 23 juni 2019

Hey baby!

Hey Baby,

Wat een geweldig schattig kaartje heb ik weer gemaakt al zeg ik het zelf.
Ben zo weg van dit papier.


Het mooie papier met bijpassende labelvellen, Vintage Babyboy!


Ik ben ook helemaal weg van de kleine bloemetjes van Little Happiness, Flowers, echt 1 van mijn favoriete stansjes op dit moment, en dan in combinatie met de nieuwe vlindertjes.

I LOVE IT!


Alles in prachtige blauw en bruintinten, supermooi!
Ik heb dan ook alle bloemetjes en andere papiertjes een vintage bruin inktrandje gegeven met bruine distressinkt.


De doilie en randjes zijn gestanst uit wit cardstock en ook bewerkt met bruine inkt!
Kaartvorm is van Dutch Doobadoo.

Wat vinden jullie van dit kaartje?5 reacties:

 1. Het papier is inderdaad onwijs mooi! En je creatie ermee is ook schitterend geworden!! Heel erg lief en schattig!
  Groetjes Gerlinde

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

   Verwijderen
 2. Ik waardeer echt wat Dr Adeleke deed voor mij door me te helpen om mijn minnaar terug te krijgen, heb ik zo veel gelezen over Dr Adeleke voordat ik contact met hem via deze gegevens: aoba5019@gmail.com of bel / whatsapp +27740386124, En ik was geschokt toen Dr Adeleke vertelde me dat ik moet mijn geest te ontspannen dat mijn minnaar terug zal lopen naar mij nadat ik de items ter waarde van 340 euro, leerde ik hij was een grapje, maar na enkele uren dat Dr Adeleke schreef me en vertelde me dat hij klaar is casting de betovering op mijn minnaar kreeg ik een telefoontje van mijn minnaar en ze huilen en pleiten om met mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echtscheiding en echtelijke doorbraak om uw huwelijk / relatie te redden van breakup en echtscheiding? u contact opnemen met Dr. Adeleke Via E-mail aoba5019@gmail.com Of bel hem direct of WhatsApp Op +27740386124. Hij heeft me geholpen en ik weet zeker dat hij je kan helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

  BeantwoordenVerwijderen