zondag 20 december 2009

Sieraden en 2 kaartjes gemaakt!

Van de week weer nieuwe canes en kralen gemaakt. Vind ze zelf erg gaaf geworden.
Daar heb ik eergisteren 2 kettingen en een spiraalarmband van gemaakt.


En gisteren nog even 2 kaartjes gemaakt.

Ik ben niet helemaal tevreden over de kaartjes. Eerst vond ik ze te saai en toen ik er wat bij heb gedaan als versiering vond ik ze eigenlijk weer te druk. Graag jullie reacties of tips hierover!

Fijne zondag verder!
Liefs, Katja

4 reacties:

 1. ik vind ze wel leuk hoor, weetje mischien dat je is een keer een sketch maakt ,er zijn zoveel sketches hier op blogje kan zoveel challenge s mee doen sommige zijn moeilijk en sommige wat makkelijker,en natuurlijk kans om wat te winnen,,zo heb ik het wel geleerd ,en bv bij clubs worden er sol avonden gehouden is ook heel leuk, mischien heb je er wat aan groetjes christa ene positieve kritiek hoor hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja die sketch dingen vind ik vaak zelf zo druk met al die lagen, maar das persoonlijk. Ik ga sowieso wel proberen regelmatig mee te doen met challenges.

  Bedankt voor je reactie hoor!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Katja,
  Leuk om een berichtje van jou te lezen op mijn blog....Natuurlijk kom ik ook ff kijken naar jou creaties, tis altijd leuk om te zien wat anderen maken ;) Ik ben zelf ook van alle markten thuis , maak zelf ook regelmatig sieraden. En inderdaad ,ik woon in de provincie Zeeland,ik woon nl in Goes. Waar woon jij dan ?

  GreetZ,
  Katinka

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik woon in Oost-Souburg!

  Das niet zo ver bij elkaar vandaan. Grappig!

  Gr. Katja

  BeantwoordenVerwijderen