zondag 27 januari 2019

Spreek je Hoera in na de Hiep

Met het prachtige nieuwe papier uit de set Love Story heb ik dit verjaardagskaartje gemaakt.


Ik heb er voor gekozen om het stempeltje af te drukken op kraft cardstock en bewerken met wit embossingpoeder. Net zoals de leuke tekststempel.

Het hart en randstans uit de nieuwe cololectie heb ik uit wit cardstock gestanst en net als bij de designpapiertjes de randjes beinkt met bruine inkt.


Toen de kaart in elkaar zat geplakt heb ik de randjes nog een klein beetje ingesmeerd met witte gesso.
2 reacties:

  1. Echtscheiding en echtelijke doorbraak om uw huwelijk / relatie te redden van breakup en echtscheiding? u contact opnemen met Dr. Adeleke Via E-mail aoba5019@gmail.com Of bel hem direct of WhatsApp Op +27740386124. Hij heeft me geholpen en ik weet zeker dat hij je kan helpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

    BeantwoordenVerwijderen