zondag 10 februari 2019

Vintage verjaardagskaartje

Hallo allemaal,

Ik ben echt weg van het nieuwe designpapier Love Story van Noor!Design.
Het is perfect voor vintage-achtige kaartjes.

Bovenin heb ik de leeftijd van de jarige jet met de Number Labels gemaakt uit cardstock en designpapier en een scraptouwtje erdoorheen geregen.

 
De bloemen en blaadjes heb ik gemaakt uit 2 sets bloemen zo kan je eindeloos combineren. Onderin heb ik ook de nieuwe Love-stans (Little Happiness) nog gebruikt.


De tagjes aan de zijkant heb ik gemaakt met het supergave Scrapstencil Tags & Labels van Noor!Design.Ik ben zelf erg tevreden met mijn kaartje, ben wel erg benieuwd naar jullie reacties op mijn kaartje.

5 reacties:

 1. deze is leuk geworden, al die mooie details,
  grjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

   Verwijderen
 2. Ohw... Wat is ie mooi geworden.
  Alle details matchen zo leuk bij elkaar.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echtscheiding en echtelijke doorbraak om uw huwelijk / relatie te redden van breakup en echtscheiding? u contact opnemen met Dr. Adeleke Via E-mail aoba5019@gmail.com Of bel hem direct of WhatsApp Op +27740386124. Hij heeft me geholpen en ik weet zeker dat hij je kan helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

  BeantwoordenVerwijderen