zondag 3 maart 2019

Babykaartje "Zara"

Hallo allemaal,

Wat word ik toch altijd blij als er weer een baby is geboren.
Op de dag dat de kleine Zara geboren is kreeg ik mijn DT pakket binnen met het geweldige baby-papier.

Ik ben zelf helemaal weg van deze schattige kaart.

Het papier en het schattige plaatje komen uit onderstaande sets met designpapier, plaatjes, tags & labels.Ook mijn favoriete bloemen weer gebruikt gestanst uit het roze designpapier, net als de vlindertjes.
De tekst is uit de nieuwe stempelset van Bella Lulu. 
Ook heb ik de nieuwe One of a kind, Balloons, gebruikt om de naam van de kleine meid op de kaart te verwerken.
Het hart en de filmstrips heb ik uit kraft en wit cardstock gestanst en deze achter het plaatje gestoken.
De mooie bijpassende randstans heb ik uit het witte cardstock gestanst. Ook de takjes achter de bloemen zijn uit kraft en wit cardstock gestanst.


Ik hoop jullie weer geinspireerd te hebben met mijn kaartje en wens jullie een fijne dag!
6 reacties:

 1. Ach wat een super schattig babykaartje Katja,...hele mooie details er allemaal op....TOPPIE!!!
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

   Verwijderen
 2. Ik waardeer echt wat Dr Adeleke deed voor mij door me te helpen om mijn minnaar terug te krijgen, heb ik zo veel gelezen over Dr Adeleke voordat ik contact met hem via deze gegevens: aoba5019@gmail.com of bel / whatsapp +27740386124, En ik was geschokt toen Dr Adeleke vertelde me dat ik moet mijn geest te ontspannen dat mijn minnaar terug zal lopen naar mij nadat ik de items ter waarde van 340 euro, leerde ik hij was een grapje, maar na enkele uren dat Dr Adeleke schreef me en vertelde me dat hij klaar is casting de spreuk op mijn minnaar kreeg ik een telefoontje van mijn minnaar huilen en pleiten om met mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben Kevin, ik waardeer echt wat Dr Adeleke deed voor mij door me te helpen om mijn geliefde terug te krijgen, heb ik zo veel gelezen over Dr Adeleke voordat ik contact met hem via deze gegevens: aoba5019@gmail.com of bel / whatsapp +27740386124, En ik was geschokt toen Dr Adeleke vertelde me dat ik moet mijn geest te ontspannen dat mijn minnaar terug zal lopen naar mij nadat ik de items ter waarde van 340 euro, leerde ik hij was een grapje, maar na enkele uren dat Dr Adeleke schreef me en vertelde me dat hij klaar is casting de betovering op mijn minnaar kreeg ik een telefoontje van mijn minnaar huilen en pleiten om met mij voor altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echtscheiding en echtelijke doorbraak om uw huwelijk / relatie te redden van breakup en echtscheiding? u contact opnemen met Dr. Adeleke Via E-mail aoba5019@gmail.com Of bel hem direct of WhatsApp Op +27740386124. Hij heeft me geholpen en ik weet zeker dat hij je kan helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

  BeantwoordenVerwijderen