zaterdag 2 maart 2019

Bloghop Happy Travel

Hallo allemaal,

Je kent vast onze super gave lijn "Happy Travel" wel. Deze willen we vandaag eens extra uitlichten. In deze collectie zit een papierset en bijpassende plaatjes & labelvellen. Super stoer voor een jongens of heren kaart.Zoals je ziet kan je er ook prima een liefdeskaartje mee maken....


Ik heb ook de tags uit het Scr@p-stencil gebruikt. Daar ben ik echt gek op.Je mag nu doorhoppen naar collega Noor!Meisje CorryIk heb de stansjes filmstrip en kettingen bewerkt met embossingpoeder. Dat geeft  een supergaaf effect.
Ook heb ik alle dessinpapiertjes bewerkt met bruine inkt en een stikrandje met de naaimachine.Wat moet je doen om mee te doen aan de bloghop?
 • Hop van 2 maart langs alle blogs en laat er een leuke reactie achter.
 • Als je overal een reactie hebt achter gelaten kom je weer terug op het Noor! design blog en laat ook hier een reactie achter dat je hebt mee gedaan.
Onder alle bloghoppers verloten we een leuke prijs! Het wordt een leuke verrassing van Noor! Design.We hopen dat jullie allemaal gezellig zullen gaan hoppen langs alle blogs van de Noor! meisjes en dat we jullie hebben mogen inspireren. 
Heel veel plezier verder met de hop. Ik hoop dat ik je heb geinspireerd met mijn kaart!


19 reacties:

 1. Veel te zien op jou kaart Katja , heel erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

   Verwijderen
 2. mooi kaartje met heel veel details op verwerkt ! geslaagd kaartje
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart met vele techniekjes, de naaimachine heb het weleens gezien maar nooit gedaan haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuke kaart en leuke technieken verwerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooie kaart en geweldige layout! Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb je echt met de naaimachine een stikrandje gemaakt? Wat een idee zeg. Ga ik ook uitproberen hoor. Je kaart is heel mooi.mooie papierlijn en lieve plaatjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahhhh, té schattig! Mogelijkheden te over met deze leuke lijn.
  Dank je wel voor de inspiratie. Ik ga verder hoppen!

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke kaart met al die verschillende technieken

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke kaart! Zo leuk met die filmstrip. Echt een plaatje om vast te leggen op de foto!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er geweldig uit. En wat leuk om het designpapier in de lege vakjes van de filmstrip terug te laten komen. Geeft een heel leuk effect.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wederom weer een prachtige kaart😍😍, maar ik zei al dat kan niet anders dan met super mooie papier. Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een lieverd, heel mooi kaartje Katja
  groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik waardeer echt wat Dr Adeleke deed voor mij door me te helpen om mijn minnaar terug te krijgen, heb ik zo veel gelezen over Dr Adeleke voordat ik contact met hem via deze gegevens: aoba5019@gmail.com of bel / whatsapp +27740386124, En ik was geschokt toen Dr Adeleke vertelde me dat ik moet mijn geest te ontspannen dat mijn minnaar terug zal lopen naar mij nadat ik de items ter waarde van 340 euro, leerde ik hij was een grapje, maar na enkele uren dat Dr Adeleke schreef me en vertelde me dat hij klaar is casting de spreuk op mijn minnaar kreeg ik een telefoontje van mijn minnaar huilen en pleiten om met mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben Kevin, ik waardeer echt wat Dr Adeleke deed voor mij door me te helpen om mijn geliefde terug te krijgen, heb ik zo veel gelezen over Dr Adeleke voordat ik contact met hem via deze gegevens: aoba5019@gmail.com of bel / whatsapp +27740386124, En ik was geschokt toen Dr Adeleke vertelde me dat ik moet mijn geest te ontspannen dat mijn minnaar terug zal lopen naar mij nadat ik de items ter waarde van 340 euro, leerde ik hij was een grapje, maar na enkele uren dat Dr Adeleke schreef me en vertelde me dat hij klaar is casting de betovering op mijn minnaar kreeg ik een telefoontje van mijn minnaar huilen en pleiten om met mij voor altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben Kevin, ik waardeer echt wat Dr Adeleke deed voor mij door me te helpen om mijn geliefde terug te krijgen, heb ik zo veel gelezen over Dr Adeleke voordat ik contact met hem via deze gegevens: aoba5019@gmail.com of bel / whatsapp +27740386124, En ik was geschokt toen Dr Adeleke vertelde me dat ik moet mijn geest te ontspannen dat mijn minnaar terug zal lopen naar mij nadat ik de items ter waarde van 340 euro, leerde ik hij was een grapje, maar na enkele uren dat Dr Adeleke schreef me en vertelde me dat hij klaar is casting de spreuk op mijn minnaar kreeg ik een telefoontje van mijn minnaar huilen en pleiten ze wil me voor altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Echtscheiding en echtelijke doorbraak om uw huwelijk / relatie te redden van breakup en echtscheiding? u contact opnemen met Dr. Adeleke Via E-mail aoba5019@gmail.com Of bel hem direct of WhatsApp Op +27740386124. Hij heeft me geholpen en ik weet zeker dat hij je kan helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

  BeantwoordenVerwijderen