dinsdag 9 april 2019

Sydney 21 jaar!!!

Goedemorgen allemaal,

En dan ineens is je oudste dochter 21.
21 jaar geleden dat zij mij voor de eerste keer moeder maakte en wat ben ik nog steeds elke dag vreselijk trots op haar.

Ik heb daarom ook voor haar dit jaar weer een kaart gemaakt.


Ik heb dit keer allerlei stansjes gebruikt, bloemen van Noor!Design, net als het papier.


Afdrukje is van Stamping Bella gestempeld met versamark en bewerkt met witte embossingpoeder op kraft cardstock.


De takjes zijn van Creative Expressions, tagjes, cirkels en balonnen weet ik het merk niet van.

Kaartvorm zijn stansjes van de Action.

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden??
Fijne dag allemaal.



5 reacties:

  1. Gefeliciteerd met je dochter!!
    Ze zal vast heel blij zijn geweest met deze schitterende felicitatiekaart!
    Groetjes Gerlinde

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

      Verwijderen
  2. Ik waardeer echt wat Dr Adeleke deed voor mij door me te helpen om mijn minnaar terug te krijgen, heb ik zo veel gelezen over Dr Adeleke voordat ik contact met hem via deze gegevens: aoba5019@gmail.com of bel / whatsapp +27740386124, En ik was geschokt toen Dr Adeleke vertelde me dat ik moet mijn geest te ontspannen dat mijn minnaar terug zal lopen naar mij nadat ik de items ter waarde van 340 euro, leerde ik hij was een grapje, maar na enkele uren dat Dr Adeleke schreef me en vertelde me dat hij klaar is casting de betovering op mijn minnaar kreeg ik een telefoontje van mijn minnaar en ze huilen en pleiten om met mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echtscheiding en echtelijke doorbraak om uw huwelijk / relatie te redden van breakup en echtscheiding? u contact opnemen met Dr. Adeleke Via E-mail aoba5019@gmail.com Of bel hem direct of WhatsApp Op +27740386124. Hij heeft me geholpen en ik weet zeker dat hij je kan helpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

    BeantwoordenVerwijderen